24/5/12

Vodafone:Τιμηθηκε με το βραβειο «Green Telecom Excellence»

Σημαντική διάκριση για την Vodafone

Η Vodafone τιμήθηκε με το βραβείο «Green Telecom Excellence», ως η καλύτερη εταιρεία επικοινωνιών στην εφαρμογή προγραμμάτων που συμβάλλουν στην αποδοτική χρήση των φυσικών πόρων (της ενέργειας και των υλικών) σε όλο το φάσμα της λειτουργίας της.

Μέσω της συστηματικής αξιοποίησης της τεχνολογίας, των προϊόντων και των υπηρεσιών της όπως είναι οι ολοκληρωμένες λύσεις Μ2Μ για ενεργειακή διαχείριση δικτύων, fleet management και smart metering, η Vodafone συμβάλλει στην ανάπτυξη μιας βιώσιμης κοινωνίας, σε οικονομικό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό επίπεδο.


Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της Vodafone o κ. Κώστας Θεοδωρόπουλος, Enterprise Marketing Senior Manager, ο οποίος δήλωσε σχετικά:


«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους της Vodafone που με τη ενεργή συμμετοχή τους συνεισφέρουν κάθε μέρα, ώστε η εταιρεία να μπορεί πλέον να συμβάλει ουσιαστικά και με μετρήσιμα αποτελέσματα στη βιώσιμη ανάπτυξη της κοινωνίας. Μέσα από καινοτόμα προγράμματα έχουμε καταφέρει να μειώνουμε ολοένα και περισσότερο την επίπτωση της λειτουργίας μας στο περιβάλλον, ενώ πλέον, μέσα από την τεχνολογία μας προσφέρουμε έξυπνες λύσεις M2M δίνοντας τη δυνατότητα και σε άλλες επιχειρήσεις να μειώσουν τη δική τους επίπτωση. Με δεδομένο ότι το μέλλον συνδέεται με τις προκλήσεις για βιώσιμη ανάπτυξη, οι άνθρωποι της Vodafone συνεχίζουμε να εργαζόμαστε ακόμα πιο συστηματικά προς την κατεύθυνση αυτή, ώστε να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο στις προκλήσεις αυτές».


Η διαχείριση των προγραμμάτων που εφαρμόζει η Vodafone γίνεται μέσα από το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, που είναι πιστοποιημένο κατά το πρότυπο ISO 14001 για το σύνολο των δραστηριοτήτων και των εγκαταστάσεων της εταιρείας.


Η βράβευση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Μαΐου στο πλαίσιο του 4ου Συνεδρίου InfoCom Green ICT 2012.